s MUA, Museu de la Universitat d'Alacant

El Museu de la Universitat d'Alacant té entre els seus principals objectius revaloritzar i impulsar-ne l'activitat, no solament com a espai expositiu consolidat que ja és, sinó com a espai polivalent de dinamització cultural de la comunitat universitària i de la societat en general.

D'acord amb aquesta línia d'actuació, les instal·lacions del MUA es converteixen en lloc per a desenvolupar tallers de música i dansa, concerts, teatre i fins i tot activitats de contingut acadèmic com seminaris, conferències i cursos de màster.

El MUA ha creat un nou punt d'informació cultural, el MIC, i també compta amb una biblioteca, en la qual es poden consultar catàlegs d'exposicions i publicacions especialitzades en art. I com a altres novetats, s'han dissenyat activitats culturals complementàries a les exposicions: conferències, tallers, cicles de cinema, concerts, etc.

En definitiva, el MUA es perfila com a motor i dinamitzador cultural en un equilibri entre la formació de la comunitat universitària i la difusió cultural.

PLURI-IDENTITATS

// Convocatòria

PLURI-IDENTITATS

El jurat d'PLURI-IDENTITATS. Convocatòria Biennal d'Arts Visuals ha seleccionat els següents artistes:
Colectivo OZ (Zarva Barroso - Olga Parra), Rebeka Elizegui, Rosa García, Francisco Holgado, Andy López, Sergio Luna, Miriam Martínez Abellán, /javi Moreno, Juan Francisco Navarro, O.R.G.I.A, Araks Sahakyan & Ramón Rico Carpena, Pablo Sandoval, Manuel Antonio Velandia i Mª José Zanón