// 02.06.2017 - 22.07.2017 / Sala CUB

EAC 2017. XVII CONCURS TROBADES D’ART CONTEMPORANI

Aurora Alcaide. Joaquin Artime. Javier Ayuso. Grupo B.y.e. María Caro. Ignacio Chillón. Jorge Conde. Alejandra De La Torre. Mª Del Carmen Díez Muñoz. Iago Eireos. Fab Lab Alicante. Nuria Ferriol Molina. Mónica Jover. Cecilia Lutufyan. Raquel Mora. O.R.G.I.A. Elena Rato. Jose Antonio Reyes. Eder Sánchez. Clara Sánchez Sala. Miguel Sbastida. Daniel Tejero. Yoshimar Tello. David Trujillo


La Universitat d’Alacant i l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert presenten, a la sala El Cub del Museu de la Universitat d’Alacant, el XVII Concurs Trobades d’Art Contemporani. Una fructífera col·laboració entre institucions que, des de l’any 2004, aposta pel suport i la difusió de les arts visuals i dels creadors i creadores d’aquestes.

Com en anys anteriors, la qualitat dels projectes seleccionats per a la mostra evidencia l’estat excel·lent en què es troba el panorama artístic. A través d’una àmplia varietat de llenguatges –fotografia, pintura, escultura, dibuix, gravat i vídeo–, es tracten temes de caràcter social juntament amb d’altres enfocaments més personals, però sempre des d’un posicionament reflexiu i crític. D’aquesta manera, podem trobar tant reflexions sobre els moviments migratoris, el feminisme, les relacions de l’home amb la naturalesa, com relacionades amb referències autobiogràfiques.

Confie que aquesta nova edició de les Trobades d’Art Contemporani tinga una acceptació igual o més gran que edicions anteriors, i arribe no solament a un ampli sector de la comunitat universitària, sinó també –i molt especialment–, a tota la ciutadania. Els convide al Museu de la Universitat d’Alacant, un espai per a la creació, la reflexió i el gaudi.

Tornar