// 22.02.2017 - 12.03.2017 / Sala CUB

EDUCAR PARA LA VIDA. Proyectos, reflexiones y creatividad del alumnado


L’educació és l’arma més poderosa que pots usar per a canviar el món.
Nelson Mandela

Aquesta exposició recull les inquietuds i les reflexions de l’alumnat de l’assignatura Educació per al Desenvolupament Personal, Social i Mediambiental en l’escola del grau d’Infantil dels cursos 2012 al 2016, que impartim, entre altres, Isabel Luján, Rocío Díez i Asunción Menargues, o com a nosaltres ens agrada anomenar-la: EDUCAR PER A LA VIDA.

Una selecció de treballs que resumeixen la filosofia de l’assignatura, de les seues mestres i de les seues alumnes. Resultat d’una nova manera de pensar, de veure, actuar i sentir dels futurs docents, procurant que no solament treballen per al desenvolupament personal de l’alumnat, sinó que participen en accions concretes per a millorar la seua qualitat de vida i col·laboren a actuar directament per l’entorn i per a l’entorn, i afavorir així l’adquisició de valors més sostenibles.

Acostar-se amb deteniment a aquesta exposició suposa acostar-se a les preocupacions, als problemes, a les inquietuds dels educadors i educadores del futur... aquelles persones que per vocació escullen ser proactives en la millora de la nostra societat, ser acompanyants d’un camí
de consecucions, de fracassos... de creixement.

Gràcies a totes elles per ser agents actius del canvi en l’escola, gràcies per deixar-nos aquest llegat ple de creativitat, d’esforç, d’il·lusions i de canvi… d’una escola d’actituds positives i valors nous.

Gràcies per recordar-nos que juntes, encara que no tenim a les nostres mans la solució dels problemes del món, davant dels problemes del món, sí que tenim les nostres mans.

Tornar